top of page

DÉ SPECIALIST VOOR AL UW DAKWERKEN

CONTACT

Aarzel niet om ons te contacteren!

DEBREMAEKER MARC VOOR AL UW DAKWERKEN

Voor een nieuw dak of de renovatie van een bestaand dak, kunt u vertrouwen op bouwbedrijf Debremaeker Marc uit Halle, bij Beersel. Rijzen uw stookkosten de pan uit en bent u op zoek naar een aannemer die uw dak isoleert? Of blijft dat platte dak maar lekken? Dan kunt u op ons rekenen. Wij repareren vakkundig uw platte dak. En ook schuine daken kunnen we plaatsen of renoveren.

Bedankt voor uw bericht!

PLATTE DAKEN

Moderne woningen hebben vaak platte daken, maar ook bij oudere woningen komt u ze nog wel eens tegen. Als het platte dak niet goed is aangelegd, of het is al wat op leeftijd, dan kan het dak gaan lekken. Op een plat dak blijft meer water staan dan op een hellend dak, waardoor bij een plat dak lekkages eerder kunnen optreden. 

En u wilt er toch niet aan denken dat u ’s ochtends uw keuken of woonkamer inloopt en daar een ongewenste waterval langs de muur ziet stromen. Mocht dat wel gebeuren, bel dan direct Debremaeker Marc in Vlaams-Brabant! Wij inspecteren uw platte dak en kunnen het probleem oplossen.

Wij maken hiervoor gebruik van de roofing van Derbigum. Deze roofing heeft de volgende eigenschappen:

uitzonderlijke kwaliteit

extra sterk door 2 wapeningen

duurzaam en waterdicht

HELLENDE DAKEN

Een mooi dak is toch wel de kroon op uw huis. En dat niet alleen. Want als dat dak geïsoleerd is, dan scheelt dat ook nog eens in de portemonnee. Debremaeker Marc in Vlaams-Brabant is het adres voor dakwerken in Halle bij Beersel. Wij kunnen uw oude dak weer als nieuw maken door isolatie aan te brengen en nieuwe dakpannen of leien te plaatsen. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop en onze persoonlijke aanpak is alom bekend.

DAKWERKEN SINT-GENESIUS-RODE

DAKWERKEN BEERSEL

DAKWERKEN KERSEL

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page