top of page

SAMEN BOUWEN WE DE WONING DIE BIJ U PAST

CONTACT

Aarzel niet om ons te contacteren!

JARENLANGE ERVARING

Het is zover: de grond is gekozen en u staat te trappelen om uw nieuwe huis te laten bouwen. U zoekt alleen nog een aannemer in Vlaams-Brabant die uw droomhuis kan bouwen. Debremaeker Marc uit Halle bij Beersel is die aannemer. Wij hebben namelijk jarenlang ervaring als aannemer ruwbouw en de bouw van nieuwbouw woningen. 

Met behulp van de architect zetten we jouw ideeën op papier. Van de badkamer, living en slaapkamers tot het terras. Al uw wensen worden nauwkeurig uitgetekend zodat we snel en efficiënt aan het werk kunnen. Wordt het een huis in landelijke stijl, of houdt u meer van strak en modern? Wij bouwen de woning die u mooi vindt.

Bedankt voor uw bericht!

GOED LEVEN IN UW NIEUWBOUW

De stijl van uw huis moet passen bij uw manier van leven. Aannemer Debremaeker Marc uit Halle bij Beersel begrijpt dat uw huis uniek moet worden. Gaat uw hart sneller slaan van een minimalistische moderne woning met open leefruimtes, of kiest u juist voor een gezellige pastorie? Laat het ons weten en wij zorgen dat uw nieuwe huis in Vlaams-Brabant straks de leefomgeving wordt waar u van kan genieten. En dan praten we niet alleen over ruime kamers, een open keuken en veel lichtinval, maar ook over wooncomfort en leefklimaat.

Wooncomfort begint bij een warm, energiezuinig en droog huis. Tegenwoordig is duurzaamheid bij nieuwbouwwoningen een must geworden. Een must die er ook nog eens voor zorgt dat uw energierekening lager wordt. Daarom voldoen alle woningen die wij bouwen aan de energienormen van 2021. We voorzien uw nieuwe woning van de nodige isolatie, ventilatie en duurzame energiebronnen zodat u straks in een comfortabel en energiezuinig huis woont.

PROJECT NIEUWBOUW DWORP

PROJECT NIEUWBOUW ESSENBEEK

PROJECT NIEUWBOUW TUBIZE

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN VAN RUWBOUW OF NIEUWBOUW VAN UW WONING. OF VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN. WIJ DOORLOPEN MET U HET GEHELE TRAJECT EN BOUWEN DE WONING DIE BIJ U PAST.

bottom of page