top of page

VOOR UW DROOMTERRAS OF EEN STRAKKE OPRIT

CONTACT

Aarzel niet om ons te contacteren!

DEBREMAEKER MARC VOOR AL UW OPRITTEN & TERRASSEN

Is uw oprit verzakt? Of is uw nieuwbouwhuis klaar, maar ligt er nog een grote zandvlakte omheen? Dan wordt het tijd om Debremaeker Marc uit Halle bij Beersel te bellen. Wij verzorgen de aanleg van opritten en terrassen in Halle, Beersel en Vlaams Brabant. 

Als u net een huis heeft laten bouwen, dan is het fijn als u bij de eerste zonnestralen lekker buiten in de zon kunt gaan zitten. Op een mooi terras met voldoende ruimte voor een riante tuinset waar voor iedereen een plekje is. Debremaeker Marc uit Halle bij Beersel weet precies wat er komt kijken bij de aanleg van uw droomterras. Samen bespreken we uw wensen en adviseren we over de mogelijkheden binnen uw budget.

Bedankt voor uw bericht!

KLINKERS, KASSEIEN EN TEGELS PLAATSEN

Een terras of oprit is niets zonder klinkers of kasseien. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw tuin. Het is immers het mooiste als uw oprit, tuin en huis een mooi geheel vormen. Desgewenst leggen we ook dolomiet of andere steensoorten, indien nodig met grindmatten.

CHAPE LEGGEN

Een chape vormt de basis voor een stenen terras. Het grote voordeel van een chape is dat onkruid geen kans krijgt en uw terras stevig op z’n plaats blijft liggen. Debremaeker Marc legt een stevige chape die mooi waterpas ligt en zo de perfecte basis vormt voor de omvorming van de zandvlakte tot een schitterend terras.

TEGELWERKEN

Uw droomterras bestaat misschien wel uit een terras met een mooi mozaïek of een mooi tegelpatroon. Wij hebben veel ervaring met tegelwerken, niet alleen binnenshuis maar ook buitenshuis. Vertel ons hoe uw droomterras eruit ziet en wij maken een mooi plan voor de tegelwerken, in de kleuren die u mooi vindt. Daarna zorgen we dat het op professionele wijze in uw tuin wordt aangelegd.

NEEM CONTACT MET ONS OP EN INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

bottom of page