top of page
RSTourne.jpg

ERVAREN VAKMENSEN DIE HUN BELOFTES NAKOMEN

CONTACT

Aarzel niet om ons te contacteren!

DEBREMAEKER MARC RENOVEERT UW WONING

Is uw badkamer net verbouwd, maar moeten de tegels er nog in? Of heeft u de slaapkamer laten vergroten waardoor dat kingsize bed er eindelijk in past? Dan wordt het tijd om een ervaren aannemer in te schakelen die uw woning netjes renoveert en afwerkt. Debremaeker Marc uit Halle bij Beersel is die aannemer. Wij hebben jarenlange ervaring met plakwerken, chapewerken en tegelwerken in Halle en omgeving.

Bedankt voor uw bericht!

PLAKWERKEN

Een mooie, strak afgewerkte muur staat ontzettend mooi in uw woning. Een egaal afgewerkte wand geeft veel rust in de kamer en vormt een prima ondergrond voor behang of uw favoriete kleur verf. Renoveert u uw huis, dan kunnen er scheuren in het pleisterwerk ontstaan, die gerepareerd moeten worden. Of misschien heeft u wel een extra wand geplaatst, die nu netjes afgewerkt mag worden. Wij verzorgen plakwerken voor nieuwbouwwoningen en bij renovaties.

CHAPEWERKEN

Niets is zo belangrijk als een goede, vlakke ondervloer in bijvoorbeeld uw badkamer of douche. U bent bij ons aan het juiste adres voor een waterdichte vloer die mooi waterpas ligt. Dit is een uitstekende basis voor het leggen van tegels, laminaat of een andere vloer. Wij voeren chapewerken van hoge kwaliteit uit. De vloer moet immers een leven lang meegaan.

TEGELWERKEN

Een tegelvloer is onderhoudsarm, kan tegen een stootje en is ideaal als u huisdieren heeft. De tijd dat er alleen tegels in de badkamer en keuken zaten, ligt ver achter ons. Maar zelf een tegelvloer leggen, daar komt heel wat bij kijken. Laat het doen door Debremaeker Marc uit Halle bij Beersel. Wij beheersen de fijne kneepjes van het vak, met als resultaat prachtig wand- en vloertegelwerk. En dat maakt het verschil!

RENOVATIEPROJECT HALLE

RENOVATIEPROJECT SINT-GENESIUS-RODE

RENOVATIEPROJECT DWORP

RENOVATIEPROJECT BEERSEL / KESTER

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE OVER TEGELWERKEN, PLAKWERKEN EN CHAPEWERKEN VOOR UW WONING. WIJ KUNNEN ZOWEL GROTE ALS KLEINE PROJECTEN UITVOEREN. U ZEGT HET MAAR!

bottom of page