top of page

ERVAREN IN DE AANLEG, HERSTELLING EN VERNIEUWING VAN UW RIOLERING

CONTACT

Aarzel niet om ons te contacteren!

PROBLEMEN MET DE RIOLERING?

Hoe u het ook draait of keert, elk huis heeft een aansluiting op het openbare riool nodig. Bij bestaande woningen kan deze aansluiting soms voor problemen zorgen, met name als de riolering al wat op leeftijd is. Buizen kunnen kapot gaan door ouderdom of door boomwortels die vrolijk hun gang gaan. Dit leidt op termijn tot verstoppingen en ongewenste lekkages, waarbij reparatie noodzakelijk wordt.

Bedankt voor uw bericht!

RIOLERINGSWERKEN BIJ NIEUWBOUW

Bij nieuwbouwhuizen is het vooral belangrijk dat uw huis op de juiste wijze op de openbare riolering wordt aangesloten, om in de toekomst problemen met de afvoer te voorkomen. Niet is zo vervelend als een vervelende lucht die de nieuwe geur van je huis overtreft. Laat ook altijd eerst de riolering aansluiten voordat u de oprit en het terras aanlegt. Dat scheelt achteraf veel werk.

Voor rioleringswerken in Halle, Beer is Debremaeker Marc het aangewezen bedrijf. Wij hebben zeer veel ervaring met het onderhoud van rioleringswerken in de breedste zin van het woord. We kunnen deze werkzaamheden desgewenst uitvoeren in combinatie met uw nieuwbouw- of renovatieproject. Dan hoeft u dat niet meer apart te regelen. Dat scheelt!

U KAN BIJ ONS TERECHT VOOR:

aansluiting op het riool na renovatie of verbouwing

aansluiting op het riool na renovatie of verbouwing

reparaties aan het rioleringssysteem

vernieuwing van de bestaande riolering

GRAAFWERKEN VOOR RIOLERING

Bij rioleringswerken is meestal flink wat graafwerk nodig. Debremaeker Marc is werkzaam in heel Vlaams-Brabant en vaak weten we wel met welke grond we te maken hebben. De machines hebben we in eigen beheer, dus bij een verstopping of reparatie kunnen we snel voor u aan de slag. Helaas sneuvelt er bij het graven soms ook een deel van uw gazon of terras. Wij kunnen dat achteraf weer netjes voor u herstellen.

WILT U EEN GRATIS PRIJSOPGAVE, REFERENTIES OF GEWOON EERST WAT MEER INFORMATIE OVER RIOLERINGSWERKEN IN HALLE, BEERSEL? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

bottom of page